Nyheder fra Ikke kategoriseret

Bæver-/ulvesommerlejr 2017 (dag 5-7)

Så er vi alle kommet godt hjem efter en fantastisk sommerlejr.

Tak til de super seje bæver og ulve, Christoffer, Karl-Emil, Emil, Emil, Mathilde, Rebecca, Christian, Cody Laurits og Thor, for at tage med på tur til Spejdercentret Assenbækmølle.

Vores uge program blev:
Søndag: Rejsedag og bygning af lejr
Mandag: Bygning af lejr og mini smedje
Tirsdag: Turnus og Esemad
Onsdag: Hikedag, bæver 10 km, ulve 23 km.
Torsdag: Turdag til Esbjerg med besøg i Fiskeri- og Søfartsmuseet og en tur i Svømmestadion Danmark
Fredag: Natur tur og nedbrydning – sidste nat overnattede vi i Esehytterne.
Lørdag: Rejsedag

Billeder taget af spejdercentenret kan ses her: https://www.flickr.com/photos/128716808@N03/sets/72157685679229795/

Billeder fra de sidste dage


Bæver-/ulvesommerlejr 2017 (dag 3-4)

Så er lejren godt i gang og vi har været på nogle skønne aktiviteter samt lært en masse om lejrlivet, nogle sjovere end andre.
På bæverhiken gik bæverne 12-13 km, mens ulvehiken var på et sted mellem 20-23 km.
Her er billeder fra dag 3 og 4.

Bæver-/ulvesommerlejr 2017

Hej Alle
Vi har det godt.
Her lidt billeder fra Søndag og mandag

Loppemarked – effekter søges!

Så er vi i gang igen med at indsamle effekter til vores loppemarked d. 12-13. november 2016.

Hvis du har effekter du gerne vil give til vores loppemarked så står vi hver lørdag fra kl. 10-12 ved vores spejderhus (chr. X’s alle 106b, 2800 Kongens Lyngby) og tager i mod. Sidste dag for aflevering af effekter er lørdag d. 5. november 2016.

Kan du ikke aflevere effekterne, så henter vi dem gerne. Du kan ringe til tlf. 6072 3274 som bliver svaret hverdag mellem kl. 19-21 og aftale nærmere. Det er også her at spørgsmål til loppemarkedet bliver besvaret.

Vi takker for dit bidrag og tjente penge går til spejderarbejdet så vi kan give børn i Lyngby en god oplevelse.

Bæver/ulvesommerlejr dag 3-4

Tirsdag gik med sørøvertogter for bæverne 10 km og ulvene 30 km.
Alle gennemførte turen, trods massive mængder regn og formiddagen. Undervejs kom både bæver og ulve forbi skjoldnæsholm sporvognsmuseum, hvor toiletterne blev flittigt besøgt.
Efter 8 timer var bæverne retur igen, mens ulvene brugte mellem 10,5 og 11 timer.

Onsdag gik med omvendt dag, hvor hele dagsprogrammet blev vedt. på hoved. det betød at det om morgen stod på hotdogs m.m. Aktivitetsmæssigt to vi til markedsdag i den nærliggende handelsby, hvor forskellige færdigeheder blev tilegnet.

Vores avis er endelig kommet på tryk så her kommer lige fire dages avis.

Lejr avis 31/7 2016
DSB siger tak
DSB har i længere tid haft problemer med at finde ud af hvor mange cykler der holder til højre ud fra nord udgangen. Heldigvis kunne George, Jeppe og deres venner hjælpe med det korrekte antal på 187 cykler. Andre kilder melder dog at der var 203.

Kaptajn Flint får ny titel som byggemester
Den gode Kaptajn Flint og hans befæstning er draget ud i verden hvor de har besat sig for en tid. 2 gule telte er rejst med opsatte kabine, bad og kugleland. Selv er Kaptajn Flints telt placeret på den højeste top, så han kan skue ud over sin besætning.

Lejrens eget forsvar
For at sikre sikkerheden i lejren har en flok bævere lavet deres egen lille militære enhed for at sikre stedet. Der er plads til alle raske piger og drenge – udtaler sergent Poul.
Vand plask olympiaden er i gang
I dag er det officielt at olympiaden i sø plask og sporten er i gang. De første springere har øvet på de to dybder hele dagen, både før og efter trappen. Det ser lovende ud for springerne Emil og Marcus der lavede nogle fantastiske spring ved denne dags trænning.

Nyt og yt
Nyt: lejrens pizzabar yt: brændneller
Byttes: vådt badetøj for tør t-shirt
Dagen ryst: ligger på 8 på richter skalaen og blev målt i nærheden af Roar

Lejr avis 1/8 – 2016
Pomfrit bomber fundet i spejder lejr
Der er i dag blevet observeret fremstilling af yderst våde pomfrit bomber. Disse forlige tingester kan medholde store mængder vand. Disse er røget i hænderne på ulve og bævere. Ser man disse skal man aflevere disse til sin leder. Pomfrit bomber er opkaldt af Marcus der ikke kunne finde på at spise en!
Pipfugle problemet
Der er i lejrens spisesal obseveret en masse fugle i flotte farver. Selvom man vifter af disse fugle flyver de ikke. Man kan nyde synet hele ugen, men man må ikke fodre fuglene!
Det store søslag
Det har igennem hele dagen været optakt og forbedredelser til et stort slag. Dette endte med at seks skibe rusket til tænderne med kanon kugler og en forlig besætning. Nyheder meddeler om flere minutters hæftige bombartment. Mange blev ramt, faldt overbord og råbte på deres Moar eller hvar det nu Roar?
Værtshus lukket
Den hyggelige lille kro, Kaptajn Træsko er lukket. Dette skete da myndighederne fandt ud af at der blev severeret Rom som kun var vand. Sikke noget pjat udtaler Krofatter Silver
Hot or not
Hot: Pokemon kage og is
Not: Regn og sol, og sol og regn
Søges: Ulveleder søger glade fødder til god hike-dag
Søges flere badeture
Fundet: En hel pose peberkorn fundet i gryden med skiber labskovs

Lejr Avis 2/8 -2016
Kort og Godt
Bæverne har i dag været på deres årlige togt. Togtet har ikke altid været lige let, og tog hårdt på mange men seje spejdere. Især Martin kæmpede og overlevede!
Mange mener at Hiken kun kunne gennemførest med den nye bagtropsskat. Skatten bestod i at de onde onde ledere ville spise bævernes hike burger eller deres hike slik, Poul syntes især at disse skatter var tarvelige.
Ud fra den frygtelig regn dukket en masse snegle op, så undervejs talte Vilma alle snegle og kunne oplyse hele 273 snegle.
Sporvogne i 3. Lyngby
I den gode sags tjeneste har ulve og bævere været ude og se om lejren ikke skulle have en sporvogn mange modeller blev nøje testet af flere specialister. Philip tjekkede lyden på alle klokker i vogne. Shawn sørget for at se om udsigten var god fra dobbeldækkervognen. Marcus checkede samtlige stole, hvilken endda kunne være lidt farligt da man kunne rykke ryglæne. Konklusionen blev at det er noget vi er nød til at have. Lejerledern siger “Det skal vi bare have”
Ny navigator hos Bæverne
En ny navigator, ekspert i kort og stier. Den nye navigator er Christian fra bæverne der ledte bæveren godt og sikkert frem i skoven. Både i nordlige og sydlige retninger og var især god til at gå lige ud.
Den sværeste i verden
I dag drog en masse ulve ud på året togt, og med et formål. De skulle tælle alle de gulerødder, som lå rundt omkring i hele skoven. Men midt i alt tælleriet begyndte gulerødderne at bevæge sig? Det viste sig senere at der var tale om en masse skov snegle. Kilder siger at nogle ulve spiste 12 stk før de fik dette at vide.
Den døde mulvarp
Den kendte mulvarp, Mul. v. Arp er i dag blevet fundet dræbt i skov nær Hvalsø. Fundet blev gjort af en flok lydløse ulve og senere bævere. Mul. V. Arp er kendt for sin rolle i Bogen, “Mulvarpen der ville vide hvem der havde lagt en lort på den hoved.”
Rosinfødder
Der er i dag blevet observeret et svært tilfælde at Rosinfødder. Man skal ikke være bange hvis man har disse fødder, det er helt ufarlig. Medmindre man drikker vand af et krus af guld, for så falder fødderne af.
Søges: Dejlige tørre sokker¨
Fundet: En meget god burgerbar!
Hot og Not
Hot: At komme hjem fra Hike
Not: Mega regn undervejs på hike

Lejr Avis 3/8 2016 – late edition
Byens bedste rom
Det nye desstilleri i byen er åbnet og produktionen af den nye Solbær Rom er elsket af alle. Folk drikker så meget af den dejlige drik at de bliver helt blå om munden.
Blandt byens kundere er denne drik allerede dømt som meget bedre end Kaptajns Flint lyse Rom fra Skiberbroen.
Skuresvampe og Skibscurling
i dag har byens bedste rengørings hold skuret dæk som det aldrig er set før. Særligt Christian og George har gjort en stort indsats for at det dæk blev helt rent. Der blev brugt både fødder, hænder, mave, numse og godt humør med grin på.
Smukkere end smuk selv med fjælræven på
I dag har Lilja, Olivia, Linea og Tilde og en masse andre sminkeeksperter sørget godt for deres lejrleder. Efter mange lange dage på lejr skulle han føle sig smuk igen. Det sørget pigerne for! Han søger nu en lejrkæreste.
Hot or Not
Hot: Byens solbær rom
Not: Kaptajnens Vand Rom!
Fundet: Dreng i sø fundet af Jan, Han er glad og frisk…
Søges: Mere tørvejr!

også lidt billeder fra de kommende dage:

IMG_6674

IMG_6675

IMG_1416

IMG_1429

IMG_1446

IMG_1452

IMG_1464

IMG_1469

IMG_1478

IMG_1497

IMG_6636

IMG_1526

IMG_1510

IMG_1514

IMG_1519

IMG_1520

IMG_1523

IMG_1524

Bæver/ulvesommerlejr dag 2

Så er vi igang. Bæver og ulve statede på bedste pirat stil at gå planken ud til morgengymnastikken.
også var det ellers igang med at forberede det store sørøverslag, hvor både skibe blev bygget, med kanonoer og kanonkugler. Rom (vand) blev drukket på den lille kro kaptains træsko.
Vores mad er endelig kommet! – ja 24 timer forsent kom vores mad, heldigvis var vi forberedt og klarede det lige med pastasalat til frokost.
Endnu en dag kom der en sejlende flaskeposten ved lejrbålet – vi arbejder stadig på at få avisen publiceret.

Lidt billeder af dagens aktiviteter.
IMG_1308

IMG_1312

IMG_1315

IMG_1318

IMG_1319

IMG_1320

IMG_1323

IMG_1324

IMG_1325

IMG_1331

IMG_1338

IMG_1344

IMG_1347

IMG_1360

IMG_1362

IMG_1368

IMG_1369

IMG_1400

IMG_1403

IMG_1409

Klan mammut i skoven

Bøgen er sprunget ud, men er de øverste kronblad nu også det!
Klan Mammut satte sig for at undersøge dette, ved at klatre 20 meter op i et træ. Alle klatre kunne konstatere at bøgen er sprunget ud.
Når der ikke blev klatreret blev der hygget i bålhytten med bål, knivkundskaber og skumfiduser.

Lidt billeder fra en hyggelig aften i skoven.

IMG_1013

IMG_1016

IMG_1017

IMG_1018

IMG_1019

IMG_1022

IMG_1030

IMG_1033

IMG_1034

IMG_1040

IMG_1047

IMG_1049

IMG_1052

IMG_1054

IMG_1067

IMG_1073

IMG_1081

IMG_1082

IMG_1083

IMG_1095

Ulvene fejre kirkens fødselsdag

“3. pinsedag” besøgte ulvene Christians kirken for at høre nærmere om kirken og pinsen. Pinsen kaldes jo kirkens fødselsdag, så efter et lille postløb om pinsen, gik ulvene med stor iver i gang med at lave lagkager, så der kunne holdes en rigtig fødselsdagsfest.

IMG_0985

IMG_0987

IMG_0989

IMG_0991

IMG_0993

IMG_0995

IMG_0997

IMG_0999

IMG_1001

IMG_1006

IMG_1007

IMG_1009

IMG_1010

IMG_1011

IMG_1012

Cuba krise hos ulvene

Her til aften stod den på Cuba i anledningen af at Roar lige er kommet hjem fra ferie på netop Cuba.
Mødet startede ud med verdenskortet, hvor Roar fortalte lidt om Cubas historie og om hvordan der er på Cuba. Dernæst tog hele flokken flyet mod Cuba hvor der skulle bygges forsvarsværker, krypteres koder og laves mel-bomber.
Det hele kulminerede i et stort mel-slag i haven og blev heldigvis afsluttet med en ordentlig “fredscigar”.
Det var også ved dette møde at Jonas, som har været på besøg som leder fra Vedbæk havde sidste møde. Vi siger derfor tak for nogle gode møder og sjove stunder.
Mvh. Flokstaben

Roar fortæller om Cuba

Roar fortæller om Cuba

Der bygges forsvarsværker

IMG_0005 IMG_0008 IMG_0009

Der bygges forsvarsværker

Mel-bomber

Mel-bomber

Koden knækkes

Koden knækkes

Bomberne forberedes

Bomberne forberedes

Så er der krig!

Så er der krig!

IMG_0020 IMG_0024

IMG_0023 IMG_0025

Juniortroppen i det vilde vesten

Juniortroppen har denne weekend været på tur til det vilde vesten. Vores hytte Mammutlund er efterhånden ved at være klar til at bruge på ture, og den blev i denne weekend flyttet til Nordamerika. Vi var så heldige at have alle vores otte børn med, og været på tur fra fredag aften til søndag formiddag.

Weekenden er blevet brugt med frokost i skoven, fremstilling af buer og pile og natløb og MASSER af hygge! Jakob er blevet drukket fuld i æblejuice og romaroma, og tyveknægtenes skat er blevet gravet op og tyvekosterne er leveret tilbage til sheriffen. Her er lidt stemningsbilleder fra weekenden.

De hjemmelavede buer og pile afprøves.

De hjemmelavede buer og pile afprøves.

Der laves frokost i skoven.

Der laves frokost i skoven.

Gruppebillede af hele juniortroppen.

Gruppebillede af hele juniortroppen.

Vi vil fra juniorstabens side gerne sige tusind tak for lån af jeres børn!

Udskriv