Et nyt år begynder snart, og vi bruger i juniortroppen juleferien på at kigge tilbage på halvåret der gik. Halvåret har budt på mange interessante møder og spændende ture.

Efter sommerferien rykkede 12 spejdere op fra ulvene til juniortroppen og fordoblede næsten antallet af juniorspejdere. Vi brugte derfor de første møder på at få rystet spejderne sammen til en fælles juniortrop, og øve os i patruljelivet.

I løbet af efteråret er rigtig meget af tiden gået med de to mærker vi har taget, klar-dig-selv, og øksebeviset. Økser er en vigtig del af en spejders værktøjskasse og de skal derfor vide hvordan den virker bedst, og hvordan den plejes, så den bliver ved med at fungere.

Derudover har vi taget klar-dig-selv mærket. Dette er ligesom øksebeviset et nyt mærke for KFUM-spejderne. I forbindelse med mærket har vi skulle lære at sy, male, slå søm i, reparere cykler og meget mere. Forløbet sluttede med en tur til vores hytte Mammutlund, hvor vi fik brugt vores evner til at forbedre hytten, så den er endnu federe at komme på tur i næste gang!

Udover de tre forløb har halvåret også budt på enkeltstående møder hvor vi har pioneret, navigeret og undersøgt videnskaben på kryds og tværs. Her følger en masse billeder fra halvåret der er gået.

 

Vi i staben takker for et dejligt halvår, og glæder os til det næste.