År hedder 2014, 1½/12 af året er passeret og de enkelte enhederne er kommet godt igang efter den korte vinterpause.

For et par weekender siden, kæmpede troppen endnu engang mod vores venskabsbyer og lokale spejdergrupper i den digitale 4 kamp og endnu engang kan vi være stolte af, at vi havde to patruljer med i top tre overall. Vores patruljer Sneharerne og Sælerne er gået videre til spejder 5 kampen, som kommer senere på året.

20140202-202618.jpg 20140202-202627.jpg 20140202-202638.jpg 20140202-202643.jpg

I den kommende tid, kommer et par arrangementer som vi i lederstaben glæder os meget til og håber ligeledes at spejder og forældre vil bakke op om disse arrangementer.

Onsdag d. 26. februar kl. 18.30 afholdes gruppens gruppemøde, som er en form for generalforsamling. Vi vil anbefale, at så mange som muligt dukker op, da gruppens virke både afhænger af lederne, men i særdeleshed også forældres engagement i gruppen.
Alle er velkommen, vi servere maden, de enkelte enheder optræder og under den formelle handling, er der aktiviteter for spejder under 16 år.

Søndag d. 2.marts kl. 10 afholder Christians kirken i samarbejder med 3. Lyngby gruppe fastelavn i Christianskiren. Arrangementet starter med en fastelavns gudstjeneste, hvor spejder i alle aldre vil være involveret. Efter gudstjenesten, slås der til tønden, hvorefter der er fastelavnsboller kaffe/kakao i sognegården. I sognegården, vil de nyslåede konger og dronningen blive hædret, sammen med de bedste udklædte. Herved skal jeg beklage det korte varsel til, at få syet en fantastisk forklædninger.

Vel mødt til de enkelte arrangementer.
Der er brug for hjælpende hænder til afviklingen af begge arrangementer, for at alle skal få en god oplevelse. Har du/I mulighed for at hjælpe skal du være mere end velkommen. Kontakt Foraeldrebestyrelse@3lyngby.dk for nærmere info.

Med spejder hilsner
Roar